Njut av komforten hos våra multifokala kontaktlinser för astigmatism

Översikt
  • Utbytesintervall: månadsvis
  • Korrigerar astigmatism och presbyopi
  • Bevarar fukten med 96 % under dagen, även efter tolv timmars användning
  • Kan hjälpa till att motverka ögontorrhet när du använder kontaktlinser

Dubbel korrigering för god syn

Om du har astigmatism kanske du upplever att din syn är suddig eller förvrängd. Det här kan hända oavsett ålder.
Men i 40–45-årsåldern börjar alla se suddigt när de tittar på föremål på nära håll, till exempel i en bok eller meny. Detta kallas presbyopi och är en naturlig del av våra ögons åldrande.
För att rätta till båda problemen behöver du linser som korrigerar din syn på alla avstånd, som våra Proclear® multifocal toric. De ger dig god syn oavsett om du läser tidningen eller tittar på en skylt på avstånd.

Naturlig motverkan mot torrhet

Tack vare vår PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear multifocal toric kontaktlins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt.
Proclear är faktiskt de enda kontaktlinser som godkänts av amerikanska FDA för påståendet: "kan ge ökad komfort för kontaktlinsanvändare som upplever lätt obehag eller symtom på torrhet vid linsanvändning".
Fråga din optiker om Proclear multifocal toric kontaktlinser.

PC Technology

Torrhet är ett vanligt klagomål bland linsanvändare, särskilt användare med presbyopi eftersom deras ögon ofta blir torrare med åren.

Produktinformation
Korrigerar

Astigmatism och presbyopi

Astigmatism är ett tillstånd där synen blir suddig på grund av att ögats optik inte kan fokusera ett spetsigt föremål till en skarp, fokuserad bild på näthinnan. Presbyopi är ögats progressivt försämrade förmåga att fokusera på föremål på nära håll och på liten text efter 40 års ålder, särskilt under dåliga ljusförhållanden. Fråga din optiker om dessa kontaktlinser kan vara lämpliga för dig.

Utbytesintervall

Månadsvis

Du behöver bara byta dessa mjuka engångslinser en gång i månaden.

UV-skydd

Nej

Dessa linser saknar UV-skydd. 

Vätbarhet

Ger naturlig vätbarhet genom att binda vatten till kontaktlinsen.

Våra Proclear kontaktlinser innehåller PC Hydration Technology™, med molekyler som finns naturligt i människans cellmembran. De här molekylerna drar till sig och omger sig med vatten, vilket håller dina endagslinser fuktiga och bekväma under upp till 12 timmars användning.

Kontaktlinser per förpackning

6 st

Innehåller 6 kontaktlinser per förpackning.

Användarinstruktioner

Gå till sidan Användarinstruktioner

Denna sida innehåller viktig information och viktiga instruktioner. Läs noggrant och förvara informationen för framtida bruk.