En högpresterande kontaktlins som klarar dina aktiva dagar.

ÖVERSIKT
  • Synkorrigering för astigmatism
  • Aquaform®-teknologi använder mindre silikon vilket ger en mjuk och behaglig lins
  • Hög syregenomsläpplighet håller ögonen friska och vita**
  • Praktiskt dagligt utbytesintervall
  • Inbyggt UV-skydd som blockerar 85 % av UVA- och 96 % av UVB-strålningen och främjar långvarig ögonhälsa

MyDay® endagslinser – när du behöver en lins som levererar

MyDay-endagslinser tar egenskaperna hos silikonhydrogelbaserade endagslinser till en helt ny nivå. MyDay är vår mest avancerade endagslins och är utformad för att leverera i alla lägen: kompromisslös komfort och hantering, samt silikonhydrogelens hälsofördelar.Väl beprövad optisk design gör att du aldrig behöver kompromissa med synkvaliteten. MyDay endagslinser är mjuka, men ändå enkla att sätta i och ta ur. Och du får ett nytt fräscht par varje dag. Helt utan linsetuier eller linsvätskor. Praktiskt och enkelt!

Och för att främja långvarig ögonhälsa är MyDay-linserna försedda med inbyggt UV-skydd som blockerar 85 % av UVA- och 96 % av UVB-strålningen.

Aquaform®-teknologi - så här fungerar det

Revolutionerande hydrofila molekyler
Drar till sig och binder vatten, vilket ger genomgående hög vätskehalt i linsen och över hela dess yta. Resultatet? En naturligt vätbar kontaktlins med hög vätskehalt som förhindrar uttorkning, för en komfort som varar hela dagen.

”Motorvägar” för syretransport genom linsen
Långa silikonkedjor länkas samman och skapar ”motorvägar” för att transportera syre till ögat på ett effektivare sätt än silikonnätverken i traditionella silikonhydrogellinser. Resultatet? Hög syregenomsläpplighet som tillför allt syre som behövs för att ge klara, vita och friska ögon.

Vår mjukaste silikonhydrogelbaserade endagslins någonsin**
Tack vare de effektiva ”motorvägarna” för syretransport behövs en betydligt lägre andel silikon, vilket gör att vi kan erbjuda dig vår hittills mjukast silikonhydrogelbaserade endagslins. Trots att de är så mjuka är MyDay® endagslinser utformade för att vara enkla att sätta i och ta ur. 

Avancerad linsdesign för en naturligare känsla
För att ge ännu bättre komfort och kundnöjdhet har MyDay-linser en avancerad linsdesign, med en mjuk linsyta och rundade kanter som ger en naturligare känsla när ögonlocket rör sig över linsen.

*Varning: UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte skyddande UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande glasögon eller solglasögon, eftersom de inte helt täcker ögat och omkringliggande områden. Kunden bör fortsätta använda UV-absorberande ögonskydd enligt rekommendation.
**Kontaktlinser i silikonhydrogel har högre syregenomsläpplighet än hydrogellinser och minimerar eller förebygger därav risken för hypoxirelaterade besvär vid linsanvändning.
 

Optimerad torisk linsgeometri

Användare med astigmatism behöver kontaktlinser med olika optiska styrkor vid olika punkter som måste vara orienterade på precis rätt sätt för att