CooperVision utformar och tillverkar innovativa kontaktlinser av hög kvalitet för att tillgodose den fantastiskt stora styrkevariation det finns behov av att möta bland användarna. Vi bedriver omfattande forskning och utveckling inom optisk vetenskap. Och vi har ett nära samarbete med optiker som hjälper oss att identifiera de föränderliga behov som finns hos kontaktlinsanvändare runtom i världen.

I våra samarbeten med optiker lyssnar vi noggrant på deras synpunkter och delar med oss av insikter, stöd och verktyg för verksamheten, och vi hjälper dem att säkerställa att deras användare tillpassas med lämpliga kontaktlinser utifrån deras behov av synkorrektion, budget och livsstil.

Vi på CooperVision anser att våra framgångar som företag bygger på våra medarbetares bedrifter och välbefinnande. Vi arbetar aktivt för att stötta en arbetsplats som präglas av mångfald, för att skapa möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling, och för starka relationer till de samhällen där våra medarbetare bor och arbetar.

Allt vi gör på CooperVision bygger på våra fyra kärnvärden:

Vi är hängivna

Vi ser till att vårt arbete kännetecknas av expertis, fokus och beslutsamhet. Vi ger inte upp förrän jobbet är utfört på rätt sätt enligt optikers, linsanvändares och våra egna krav.

Vi är innovativa

Vi utmanar ständigt oss själva för att upptäcka kreativa, originella och smarta sätt att förbättra de kontaktlinser vi tillverkar, stärka varje relation vi bygger och tillvarata varje möjlighet på bästa sätt.

Vi är partners

Vi samarbetar och bygger starka relationer som grundar sig på ärlighet, uppriktighet, tillit och respekt. Vi värdesätter teamwork och vet att vi genom samarbete med optiker, linsanvändare och anställda kan uppnå mycket mer än vad vi klarar av enbart på egen hand.

Vi är vänliga

Vi är öppna, lätta att göra affärer med och enkla att ta kontakt med. Vi strävar alltid efter att göra vad som är bäst för de människor vi arbetar med: optiker, linsanvändare och medarbetare.