Kontaktlinser utvecklade för ditt digitala liv.

ÖVERSIKT
  • Ett genombrott inom kontaktlinsteknologin.
  • Digital Zone Optics™ – linsdesign som kan lindra ögontrötthet orsakad av fokusering på digitala enheter på nära håll.
  • Hjälper dig att se tydligt och gör det mindre ansträngande att växla mellan aktiviteter med eller utan digital skärm.
  • Aquaform®-teknologi binder fukt i linsen och håller den mjuk för en bekvämare linsupplevelse. Den naturliga vätbarheten hjälper dina ögon att kännas mindre torra.
  • Hög syregenomsläpplighet tillsammans med hög vätskehalt gör att linsen är bekväm att bära och ger klarare, vitare och friskare ögon.
  • Månadslinser för upp 29 nätters/30 dagars kontinuerlig användning.

Skärmtiden sliter hårt på ögonen

Vakna. Kolla mejlen. Pendla till jobbet. Kolla Snapchat och Instagram. Mer mejl. Möten. Ännu fler mejl. Slutföra det där projektet. Sticka till gymmet. Snapchat. Instagram. Messa kompisarna om middagsplaner. Streama en film. Några fler mess.

Känner du igen dig?

Att använda digitala enheter som smarta telefoner, surfplattor och datorer har blivit en nödvändig del av våra liv. Men det kan få konsekvenser. Dina ögon kan bli överansträngda av långa dagar med växlande mellan aktiviteter, med eller utan digital bildskärm. Det kan leda till trötta, torra och röda ögon.

Nu finns det en lins som är gjord för ditt liv både med och utan skärm: Biofinity Energys™-linser – de enda kontaktlinserna med linsdesignen Digital Zone Optics™.

9 av 10 personer som använder digitala enheter* uppgav att Biofinity Energys™ gjorde att deras ögon kändes bra. **

Biofinity Energys™ – utvecklade för ditt digitala liv

Biofinity Energys™-linsernas unika optiska design och material är särskilt utformade för livet i dagens digitala värld. De här två innovationerna hjälper till att lindra den trötthet och torrhet som kan orsakas av digital ögontrötthet

Digital Zone Optics™ – linsdesign med förbättrad optik som kan lindra ögontrötthet orsakad av fokusering på digitala enheter på nära håll. Gör det mindre ansträngande att växla mellan aktiviteter med eller utan skärm.

Aquaform® teknologi – binder fukt i linsen och håller den mjuk för en bekvämare linsupplevelse. Den här naturliga vätbarheten kan hjälpa dina ögon att kännas mindre torra, även vid tillfällen då du blinkar mindre, till exempel när du tittar på en digital skärm.

8 av 10 personer som hade trötta ögon* innan de testade Biofinity Energys™ uppgav att deras ögon kändes mindre trötta efter att de provat dem. **

*Bland personer som använder digitala enheter minst fyra timmar om dagen, minst fem dagar i veckan, och själva uppger symtom på ögontrötthet minst en gång i veckan. Uppgifter inrapporterade efter en veckas användning. **Efter en veckas användning. Data på fil.

Aquaform-teknologi

Du har förmodligen sett termen Aquaform®-teknologi på våra produkter och undrat vad det egentligen betyder.