Innovativ teknologi för bättre användarupplevelser

Det är troligen inte vanligt att linsanvändare funderar över hur deras kontaktlinser egentligen fungerar. När sofistikerad teknik fungerar precis som den är tänkt är det lätt att man tar den för given. Men vi på CooperVision är stolta över den innovativa vetenskap och ingenjörskonst som utformningen och tillverkningen av våra kontaktlinser visar prov på.

I våra forsknings- och utvecklingslaboratorier samarbetar experter på fysiken bakom synbearbetning, den kemiska sammansättningen i ögats miljö och utmaningarna inom materialvetenskap för att utrusta kontaktlinser med stora innovationer – och ge linsanvändare stora fördelar.

 

Till våra största innovationer hör...

att tillhandahålla fantastisk komfort hela dagen och naturlig vätbarhet hos hälsosamma* silikonhydrogelmaterial med Aquaform®-teknologin  i linserna i vårt premiumsegment

att göra kontaktlinser till ett mer tänkbart alternativ för miljontals människor med astigmatism tack vare den stabila och förutsägbara synskärpa som CooperVisions Optimized Toric Lens GeometryTM innebär.

att bidra till att tillgodose behoven hos linsanvändare med en digital livsstil genom CooperVisions linsdesign Digital Zone Optics®.

att bromsa utvecklingen av myopi hos barn genom lanseringen av CooperVisions MiSight® 1 day kontaktlinser med ActivControl® Technology†‡1.

Vårt arbete med att utveckla nya tekniker som kommer att förbättra linsanvändarnas upplevelser, och ge användare runtom i världen nya fördelar, pågår varje dag.

CooperVisions varumärken innefattar MyDay® endagslinser samt linsfamiljerna Biofinity®, clariti® 1 day och Avaira VitalityTM, och alla är utformade för att uppfylla behoven hos olika användare. För att hjälpa dig att ta reda på vilka kontaktlinser från CooperVision som bäst uppfyller dina syn- och livsstilsbehov har vi sammanställt ett frågeformulär.