Behöver du multifokal synkorrigering (men vill hålla det hemligt)?

Översikt
  • Utbytesintervall: månadsvis
  • Ger god syn på alla avstånd
  • Bevarar fukten med 96 % under dagen, även efter tolv timmars användning
  • Kan hjälpa till att motverka ögontorrhet när du använder kontaktlinser

I 40-årsåldern? Säg nej till bifokala glasögon

I 40–45-årsåldern börjar våra ögon mista förmågan att fokusera på föremål på nära håll.  Det här kallas för presbyopi och är en naturlig del av åldrandet. Men det betyder inte att du måste börja använda mormors gamla bifokala glasögon.
Njut istället av den komfort och frihet du får med CooperVision Proclear® multifocal. Med dessa mjuka, flexibla kontaktlinser får du god syn – oavsett om du sms:ar på mobilen, jobbar på datorn eller letar efter rätt gatuskylt som finns där... nånstans.

Naturlig motverkan mot torrhet

Tack vare vår PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear multifocal kontaktlins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt.
Proclear är faktiskt de enda kontaktlinser som godkänts av amerikanska FDA för påståendet: "kan ge ökad komfort för kontaktlinsanvändare som upplever lätt obehag eller symtom på torrhet vid linsanvändning".
Fråga din optiker om Proclear multifocal kontaktlinser.

PC Technology

Torrhet är ett vanligt klagomål bland linsanvändare, särskilt användare med presbyopi eftersom deras ögon ofta blir torrare med åren.

Produktinformation
Korrigerar

Presbyopi (inträffar i 40-årsåldern, där ögat uppvisar en progressivt försämrad förmåga att fokusera på föremål på nära håll och på liten text, särskilt under dåliga ljusförhållanden.)       

Om du har presbyopi kan dessa kontaktlinser vara lämpliga för dig. Fråga din optiker.

Utbytesintervall

Månadsvis

Du behöver bara byta dessa mjuka engångslinser en gång i månaden.

UV-skydd

Nej

Dessa linser saknar UV-skydd. 

Vätbarhet

De här kontaktlinserna är försedda med vår PC Technology™ som hjälper till att hålla dem fuktiga.

Våra Proclear® kontaktlinser innehåller PC Technology™ som är naturligt biokompatibel. Kontaktlinserna binder hårt med vatten vilket gör att dina engångslinser bevarar fukten även efter 12 timmars användning.

Kontaktlinser per förpackning

6 st

Innehåller 6 kontaktlinser per förpackning.

Användarinstruktioner

Gå till sidan Användarinstruktioner

Denna sida innehåller viktig information och viktiga instruktioner. Läs noggrant och förvara informationen för framtida bruk.