Skapar en hydrofil lins som är bekväm hela dagen, framför allt för kontaktlinsanvändare som upplever att ögonen blir torra

Bilden är endast en illustration 

PC Technology™ är ett unikt linsmaterial som attraherar och bibehåller fukt och på så vis minimerar ögontorrhet. Vi skapade den här teknologin för att i första hand hjälpa människor som upplever torrhet och irritation i ögonen när de använder kontaktlinser.

Så här fungerar PC Technology™: Molekyler av fosforylkolin (PC) är naturligt hydrofila. De attraherar vattenmolekylerna i tårarna och binder dem till kontaktlinsernas yta. Detta skapar en ”sköld” av vatten runt linserna som håller dem rena och motverkar att linserna torkar ut, vilket gör att de känns fuktiga och bekväma hela dagen.

Dessutom håller kontaktlinser med PC Technology™ kvar upp till 96 % av sitt ursprungliga vätskeinnehåll – även efter 12 timmars användning – och är därför bekväma hela dagen.

FÖRDELAR:

Ger dig linser som håller sig fräscha, fuktiga och bekväma hela dagen

Beläggningsresistent yta bidrar att hålla kontaktlinserna rena och ögonen friska

Så fungerar PC Technology™

Här hittar du den här teknologin:

 

Om du vill ha vattenbindande kontaktlinser med som är bekväma hela dagen kan du fråga din optiker om Proclear® linser med PC Technology.