Det mest hälsosamma1 sättet att få vitare, klarare ögon för dig som är närsynt eller översynt.

ÖVERSIKT
  • Praktiskt dagligt utbytesintervall
  • Hälsofördelarna med silikonhydrogellinser
  • Synkorrigering av närsynthet och översynthet
  • Ger utmärkt komfort hela dagen
  • UVA- och UVB-skydd(2)

Endagslinsens bekvämlighet, silikonhydrogelens hälsofördelar

Om du lockas av det bekväma med endagslinser är clariti® 1 day-linser ett utmärkt val – oavsett om du är ny linsanvändare eller vill byta ut dina befintliga hydrogellinser mot hälsofördelarna med silikonhydrogel.
 
Silikonhydrogellinser släpper igenom mer syre till hornhinnorna än hydrogellinser. Detta är viktigt eftersom det gör linserna mer syregenomsläppliga, för vitare, klarare ögon och en hälsosammare1 linsupplevelse.

Utmärkt komfort som du kan lita på – hela dagen

Utöver hälsofördelarna med silikonhydrogel fokuserar vi också på komfort. Det är därför clariti 1 day-linser är försedda med vår unika AquaGen™-teknologi. AquaGen-processen skapar en lins som naturligt attraherar och binder vattenmolekyler till linsytan så att dina ögon håller sig fuktiga och känns bekväma hela dagen.
 
Tala med din optiker om hälsofördelarna och bekvämligheten med clariti 1 day – ett utmärkt val för både nya och befintliga kontaktlinsanvändare. 

1 Data on file; clariti 1 day ger vitare ögon än 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
2 Varning: UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte skyddande UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande glasögon eller solglasögon, eftersom de inte helt täcker ögat och omkringliggande områden. Kunden bör fortsätta använda UV-absorberande ögonskydd enligt rekommendation.