Se det bästa i livet

Rätt kontaktlinser kan hjälpa dig till ett liv med skärpa och låta dig få ut det mesta av ditt arbete och din fritid varje dag. De kan hjälpa dig att bli produktivare, att upprätthålla ditt stressiga schema och att fokusera på det som är viktigast för dig.


Idrott och motion

Mjuka kontaktlinser gör det möjligt för dig att upprätthålla skarp och tydlig syn även under de mest intensiva fysiska aktiviteterna utan den oro för repor och andra skador som kan ske med glasögon. Linserna blir aldrig immiga och du får ett brett synfält, vilket hjälper dig att prestera på topp.

Digital livsstil

Ägnar du dina dagar åt att växla mellan skärmanvändning och aktiviteter utan skärm? Nu finns det kontaktlinser som passar din digitala livsstil. Du använder avancerad teknologi. Det kan dina kontaktlinser också göra.

Arbets- och nöjesresor

Med endagslinser är du alltid redo. Ingen linsvätska innebär lättare packning, så att du kan ta dig igenom flygplatskontrollen snabbare. Och om du även använder glasögon kan kontaktlinserna vara en räddare i nöden om glasögonen försvinner eller går sönder.

Naturligt uttryck

Kontaktlinser låter dig visa upp ditt bästa, naturliga jag för världen. Det finns inget att gömma sig bakom – du är fri att uttrycka dig utan hinder framför ögonen. Och glöm inte att du nu får större användning av de där designer-solglasögonen.