• Kompromisslös komfort och hantering för en enastående linsupplevelse.
Produktspecifikation

Features

  • Synkorrigering för myopi och hyperopi
  • Banbrytande Smart Silicone™ använder mindre silikon vilket ger mer plats i linsen för inbyggda fuktkanaler och gör linsen mycket mjukare än andra silikonhydrogelbaserade endagslinser.
  • UVA- och UVB-skydd*
  • Endagslinser

Smart Silicone är ett revolutionerande genombrott inom linskemi

MyDay™-linser från CooperVision® tar egenskaperna hos silikonhydrogelbaserade endagslinser till en helt ny nivå. Detta beror på att MyDay är marknadens enda lins med Smart Silicone™, ett revolutionerande genombrott inom linskemi som förenar allt kunderna kräver och ger en endagslins med en enastående totalupplevelse: kompromisslös komfort och hantering samt silikonhydrogelens hälsofördelar.
 
Smart Silicone optimerar syregenomsläppligheten i en som endast innehåller 4,4 % silikon – den lägsta silikonhalten av alla silikonhydrogelbaserade endagslinser på marknaden. Med mindre silikon ger Smart Silicone mer plats i linsen för inbyggda, komforthöjande fuktkanaler. Det möjliggör också en låg modulus. Smart Silicone ger också linser med optimal mjukhet och bibehållna utmärkta hanteringsegenskaper.

Avancerad linsdesign för en naturligare känsla

För att ge ännu bättre komfort och kundnöjdhet har MyDay-linser en avancerad linsdesign, med en mjuk linsyta och runda kanter som ger en naturligare känsla när ögonlocket utan motstånd rör sig över linsen.
 
Och för att främja långvarig ögonhälsa är MyDay-linserna försedda med inbyggt UV-skydd som blockerar 85 % av UVA- och 96 % av UVB-strålningen.
 
Ta in MyDay kontaktlinser i ditt sortiment. De tar silikonhydrogel till en helt ny nivå – och är allt dina kunder behöver för en enastående linsupplevelse 

*Varning: UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte skyddande UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande glasögon eller solglasögon, eftersom de inte helt täcker ögat och omkringliggande områden. Kunden bör fortsätta använda UV-absorberande ögonskydd enligt rekommendation.

Kontaktlinsteknologi

Produktinformation

Material/ H2O-halt
stenfilcon A / 54%
UV-skydd
Yes
Bytesfrekvens
Dagligt bruk
Syregenomsläpplighet
100 Dk/t (at -3.00D)
Tjocklek
0.08
Baskurva
8,4
Diameter
14,2
Sfärisk styrka
+6,00 till -10,00D
(0,50D steg efter +5,00D och -6,00D)
Bärtid
Dagsbruk
UV Filter
UVA/ UVB = 85% / 96%
Dk
80
Modulus (MPa)
0,4
Kanttjocklek (mm)
0,07