Live®

  • Kontaktlinser som låter användaren leva sitt liv!

Features

  • Bekväm – AquaGen™-teknologi
  • Hälsosam – silionhydrogel för hög syregenomsläpplighet¹
  • Praktisk – endagsalternativ
  • Prisvärd – silikonhydrogel till samma pris som hydrogel²

Uppfyller behoven hos dagens unga vuxna

Unga vuxna anger vissa nyckelattribut som viktiga för att de ska kunna tänka sig använda en lins. Den ska vara bekväm, hälsosam, praktisk och prisvärd3. Live® endagslinser är utformade för att möta dessa behov och göra det möjligt för användaren att leva sitt liv.

Bekväm – Silikonmolekyler är hydrofoba och naturligt vattenavvisande. AquaGen® är en unik ytbehandlingsfri teknologi som naturligt drar till sig och binder vattenmolekyler till linsytan. Detta i kombination med en hög vätskehalt (56 %) gör att linsen är bekväm hela dagen.

Hälsosam – Live® endagslinser är gjorda i silikonhydrogelmaterial för en hälsosammare linsupplevelse.¹ Med ett Dk/t på 86 har Live® högre syregenomsläpplighet än kontaktlinser i hydrogel.

Praktisk – endagsalternativet ger användaren en rad fördelar som exempelvis nya, fräscha linser varje dag, och man slipper linsvätskor och behållare.

Prisvärd – Live® – silikonhydrogellinser till samma pris som hydrogellinser.²

1. Med högre syregenomsläpplighet än hydrogelmaterial minimerar eller eliminerar silikonhydrogelbaserade linser hypoxirelaterade tecken och symtom vid linsanvändning.
2. Baserat på CooperVisions rekommenderade försäljningspris.
3. Consumer Insights Study, 2015. Utförd av YouGov plc. på uppdrag av CooperVision.