CooperVisions kontaktlinser får beröm från både optiker och kontaktlinsanvändare. Nedan hittar du några exempel.

Vill du berätta vad du tycker? Du är alltid välkommen att kontakta oss!

"Jag har haft mina Proclear-linser i några år nu och aldrig haft några problem. De är väldigt bekväma och mina ögon blir aldrig torra!"
-Tina, Colorado, USA

 

"Jag skriver för att berömma kontaktlinserna i Biofinity-serien. Som ni ser i min användarprofil använder jag många av de här linserna (särskilt med tanke på att jag har en liten ensampraktik). Linserna i Biofinity-serien hör till de bästa kontaktlinser jag har stött på under mina 25 år som verksam. Med deras kvalitet och den komfort, ögonhälsa och synskärpa som den kvaliteten ger kan jag och min praktik differentiera oss från allt "det duger"-tänkande som finns på marknaden. Därför vill jag ägna någon minut åt att hylla hela er organisation för kvaliteten på dessa produkter. Fortsätt med ert goda arbete."
-Dr. Robert T. Nible, Williamsport, Pennsylvania, USA

 

"Jag älskar Proclear endagslinser. Som fotograf är jag beroende av att se skarpt och fokuserat under långa fotodagar. De här linserna hjälper till att bevara fukten i mina ögon och är bekväma hela dagen."
-Sarah, Kalifornien, USA

"Proclear endagslinser är fantastiska! Jag kan sätta i dem på morgonen och vara ute hela dagen utan att någonsin tänka på dem. De är superbekväma!"
-Meg, Kalifornien, USA

 

"Har förmodligen provat 10 olika linstyper under många år som linsanvändare – min optiker fick mig att testa Avaira och de är utan tvekan de bästa någonsin."
-Användare av Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Jag hade problem med väldigt torra ögon. Min optiker rekommenderade mig att byta till Avaira och med dem har jag inte upplevt något av den rödögdhet och irritation som med mina tidigare linser."
-Användare av Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Det här är de bästa kontaktlinser jag har använt på väldigt länge. Jag kan till och med ha dem på mig när jag kör bil i mörker utan att se några halofenomen från strålkastarna på mötande bilar."
-Användare av Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey