Säg nej till bifokala glasögon och ja till multifokala kontaktlinser för läsning

Översikt
  • Utbytesintervall: Två veckor
  • Ger god syn på alla avstånd
  • Bevarar fukten med 96 % under dagen, även efter tolv timmars användning
  • Kan hjälpa till att motverka ögontorrhet när du använder kontaktlinser

Börjar det bli svårt att se på nära håll?

Om du har fyllt 40 kanske du har märkt att din syn inte är lika bra som förr när du läser menyer, böcker eller på mobilskärmen. Det är en naturlig del av åldrandet. Detta kallas för presbyopi och är fullständigt normalt.
Men det betyder inte att du måste börja använda bifokala glasögon. Det finns andra alternativ! CooperVision Proclear® EP kontaktlinser är särskilt utformade för personer som precis som du börjar få problem med att läsa och se bra på nära håll.
Det här är ett problem som bara blir värre, så varför stå ut med huvudvärk orsakad av suddig syn?

Naturlig motverkan mot torrhet

Tack vare vår PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear EP kontaktlins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt. Proclear är faktiskt de enda kontaktlinser som godkänts av amerikanska FDA för påståendet: "kan ge ökad komfort för kontaktlinsanvändare som upplever lätt obehag eller symtom på torrhet vid linsanvändning".
Njut av komforten och skärpan hos Proclear EP och se allt på nära håll, på avstånd och allt däremellan. Fråga din optiker om Proclear EP.

PC Technology

Torrhet är ett vanligt klagomål bland linsanvändare, särskilt användare med presbyopi eftersom deras ögon ofta blir torrare med åren.

Produktinformation
Korrigerar

Tidig presbyopi (inträffar i 40-årsåldern, där ögat uppvisar en progressivt försämrad förmåga att fokusera på föremål på nära håll och på liten text, särskilt under dåliga ljusförhållanden.)

Om du börjar märka av symtom på presbyopi kan de här kontaktlinserna vara lämpliga för dig. Fråga din optiker.

Utbytesintervall

Två veckor

Du behöver bara byta dessa mjuka engångslinser varannan vecka.

UV-skydd

Nej

Dessa linser saknar UV-skydd. 

Vätbarhet

De här kontaktlinserna är försedda med vår PC Technology™ som hjälper till att hålla dem fuktiga.

Våra Proclear® kontaktlinser innehåller PC Technology™ som är naturligt biokompatibel. Kontaktlinserna binder hårt med vatten vilket gör att dina engångslinser bevarar fukten även efter 12 timmars användning.

Kontaktlinser per förpackning

6 st

Innehåller 6 kontaktlinser per förpackning.

Användarinstruktioner

Gå till sidan Användarinstruktioner

Denna sida innehåller viktig information och viktiga instruktioner. Läs noggrant och förvara informationen för framtida bruk.