Korrigera din astigmatism på ett hälsosammare1 sätt med silikonhydrogelbaserade endagslinser.

ÖVERSIKT
  • Praktiskt dagligt utbytesintervall
  • Hälsofördelarna med silikonhydrogellinser
  • Synkorrigering för astigmatism
  • Ger utmärkt komfort hela dagen
  • UVA- och UVB-skydd(2)

Den enda linsen i sitt slag för astigmatism

Clariti 1 day toric tilldelades utmärkelsen Contact Lens Product of the Year vid 2012 års Optician Awards3 och ger dig endagslinsens bekvämlighet och hälsofördelarna med silikonhydrogel – allt i en och samma lins. Det är den enda silikonhydrogelbaserade endagslinsen för astigmatism som finns på marknaden.
 
Silikonhydrogellinser släpper igenom mer syre till hornhinnorna än hydrogellinser. Detta är viktigt eftersom det gör linserna mer syregenomsläppliga, för vitare, klarare ögon och en hälsosammare1 linsupplevelse.

Utmärkt komfort som du kan lita på – hela dagen

Utöver hälsofördelarna med silikonhydrogel fokuserar vi också på komfort. Det är därför clariti 1 day toric-linser är försedda med vår unika WetLoc™-teknologi. WetLoc-processen skapar en lins som naturligt attraherar och binder vattenmolekyler till linsytan så att dina ögon håller sig fuktiga och känns bekväma hela dagen.
 
Tala med din optiker om hälsofördelarna och bekvämligheten med clariti 1 day toric, världens enda familj av silikonhydrogelbaserade endagslinser för astigmatism. 

1Data on file; clariti 1 day ger vitare ögon än 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
2Varning: UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte skyddande UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande glasögon eller solglasögon, eftersom de inte helt täcker ögat och omkringliggande områden. Kunden bör fortsätta använda UV-absorberande ögonskydd enligt rekommendation.
3 Utnämnd av den ledande brittiska optometritidskriften Optician, efter omröstning av en panel bestående av framstående brittiska optiker.